Dymo štampač 450 NE koristi mastilo, tako da nikada nećete morati da brinete o kupovini tonera. I nije samo štampač 450 taj koji ne koristi mastilo, to je svaki Dymo LabelWriter koji je ikada napravljen – nijedan od njih ne zahteva / koristi mastilo.

Pa kako oni štampaju tako bogat crni tekst i grafiku? Jednostavan, Dymo LabelWriter koristi tehnologiju direktnog termalnog štampanja. Nalepnice od papira / plastike presvučene su posebnim filmom, a glava za štampanje unutar štampača zapravo sagoreva tekst ili grafiku na nalepnici. Potpuno je poput faks papira u starom stilu, ali današnji ekvivalent ne bledi niti se oboji tako brzo i mnogo je trajniji.

DYMO ŠTAMPAČ ZA ETIKETE 450

Ponekad čujemo da se vlasnici Dymo labelWriter žale na bledi ili izbledeli otisak sa svojih štampača nalepnica. Postoji nekoliko uzroka za ovo ….

Korišćenje starih etiketa – ako su vaše etikete stare (govorimo o godinama) i etikete nisu čuvane na hladnom i suvom mestu, toplotni premaz se mogao pogoršati i rezultirati nekvalitetnim / slabim / izbledelim otiskom.

Korišćenje etiketa niskog kvaliteta – proizvodimo sopstvenu marku i prodajemo marku Dymo više od 20 godina i u to vreme primetili smo mnogo razlika u kvalitetu etiketa. Vrhunski materijal za etikete košta više od materijala za etikete niskog kvaliteta, pa ako koristite ‘jeftine’ nalepnice, a kvaliteta nema ….. isprobajte neke vrhunske Dymo LabelWriter nalepnice.

Prljava glava za štampanje – s vremenom glava za štampanje na vašem Dymo štampaču može sakupljati ostatke ili prašinu što može rezultirati manje od optimalnog učinka štampe. Više od dve decenije Dymo preporučuje redovnu upotrebu kartice za čišćenje LabelWriter kako bi glava štampača bila čista.

Ako u LabelWriteru koristite nove najkvalitetnije Dymo nalepnice, a i dalje imate loš izlaz iz labelwriter, nazovite nas.