Nalepnice za adrese ne moraju biti dosadne. Ne morate samo da odštampate adresu na etiketama. Možete dodati grafiku da biste dodali temu i učinili da vaše oznake adresa izgledaju puno zabavnije.

DYMO NALEPNICE - STANDARDNA ADRESNA 2/1

Uz Dymo štampače možete da štampate sve vrste nalepnica, od nalepnica sa adresama do nalepnica za otpremu, od znački imena do kartica za imena, pa čak i CD / DVD nalepnica i nalepnica za nakit. Uz Dymo-ov besplatni DLS softver, stvaranje Vaših etiketa je lako ko perce. Možete da odštampate osnovni tekst ili dodate bar kodove, oblike i obrube ili grafičke slike. A kada napravite svoj obrazac, možete ga sačuvati za buduću upotrebu.

DYMO ŠTAMPAČ ZA ETIKETE 450

Da biste kreirali nalepnice adresa sa grafikom, sledite ove korake:

– Počnite sa osnovnim predloškom etikete adrese (imajte na umu da koristimo Dymo Standard Addres Label 30252/120350 veličinu)

– Kliknite karticu „Umetni“ da biste se prebacili u režim uređivanja.

– Prevucite objektni objekat na nalepnicu i promenite mu veličinu tako da ima mesta s leve strane za vašu grafiku (kao što je prikazano na slici na ovoj stranici)

– Prevucite objekt Slika na nalepnicu i odaberite „Datoteka“ kao izvor slike.

– Izaberite sliku iz biblioteke Clipart, a zatim joj prilagodite veličinu

– Kada budete zadovoljni rasporedom šablona, vratite se u svoj adresar i odaberite adresu za štampanje ili kreirajte novi kontakt.

Zaista je tako jednostavno, a kada napravite nekoliko šablona, postaćete prirodno sve kreativniji sa svojim izgledima.

Nalepnice i etikete Dymo LabelWriter štampača i čitav asortiman Dymo aparata, traka možete pogledati u našoj PRODAVNICI.